Sponsors

 

 

 

 

XCent is een landelijk opererende dienstverlener met een voortdurende focus op kwaliteit, service en commitment. XCent biedt haar opdrachtgevers een breed pakket aan advies- en ondersteuningsdiensten ten behoeve van een optimale bedrijfsvoering.

Samen met onze opdrachtgevers analyseren wij specifieke personele en organisatorische behoeften waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan.

 

Bij XCent redeneren we vanuit de kracht die in onze organisatie aanwezig is. We handelen vanuit de overtuiging dat mensen de drijvende kracht zijn en dat zij juist het verschil maken in het succes van onze organisatie.

Als uitgangspunt hebben we hiervoor een aantal kernwaarden beschreven. Deze kernwaarden dragen we gezamenlijk uit en onze opdrachtgevers kunnen ons erop aanspreken dat we ze zullen waarmaken. We zijn ervan overtuigd dat op deze manier het leveren van kwaliteit, service en commitment in onze dienstverlening geborgd blijft.

Voor meer informatie over XCent gaat u naar www.xcent.nl

 

 


kantenklaresite.gif

Kant en Klare Site is de sponser van mijn website. Kant en Klare Site is een uniek websitebedrijf die websites maakt voor zelfstandige ondernemers en het MKB tegen erg scherpe prijzen. Zij zorgen ervoor dat u een website krijgt die eruit ziet zoals u wilt, en het belangrijkste: heel goedkoop en zelf heel makkelijk bij te houden. Er zit een gemakkelijke beheeromgeving bij die ervoor zorgt dat iedereen de website zelf kan bijhouden, zonder een webmaster. Heeft u nieuws voor op uw site, binnen een minuut zet u het er zelf op! Al de informatie die op mijn website staat, heb ik er zelf opgezet, ook alle foto's. Ik ben geen computernurd en het enige wat nodig is, is wat ervaring met Microsoft Word. Het is voor mij natuurlijk helemaal makkelijk dat ik de site zelf bij kan houden, want zit ik nu in het buitenland of thuis, mijn site kan overal met veel gemak worden bijgewerkt. Ik ben dan ook erg blij met mijn site! Voor meer informatie over Kant en Klare Site, ga naar de website: www.kantenklaresite.nl.

 

  

De FALKE Groep is een Internationaal Textielbedrijf welke drie eenvoudige principes nastreven: topkwaliteit,modern design en klantgerichte service. De kwaliteit van de materialen, het design van de producten en de betrouwbare service voor de retailer en de consument hebben de FALKE  Groep tot een winstgevende en toonaangevende onderneming gemaakt.

 

Alle FALKE sokken hebben een anatomisch gevormde voet met L en R.  Het teengedeelte van het Ergonomic Sport System  is aangepast aan de vorm van de voet. Door de optimale pasvorm ontstaan er geen plooien. De kans op blaarvorming wordt minimaal.

 

De anatomisch geplaatste polypropylene polsteringen in de zool geven perfecte bescherming en het directe contact met de schoen blijft behouden. De sokken vangen overmatige druk op, filteren het vocht naar buiten en voorkomen het ontstaan van blaren.

 

Transpiratie ontstaat voornamelijk in het gebied van de zool, daar waar geen enkele schoen ademend is.

De sandwichconstructie van het Ergonomic Sport System vangt het transpiratievocht bij de voetzool op en vervoert het naar de ademende wreef van de schoen. Hierdoor blijft de voet langer droog en is dan minder vatbaar voor drukzones en blaren.

 

De sokken van het Ergonomic Sport System zijn optimaal afgestemd op de anatomische gegevens van  de dames- en herenvoeten. De damessokken zijn korter en hebben 30% minder volume.

 

 

FALKE Ergonomic Sport System Underwear.

 

FALKE ESS eerste laag is verder door ontwikkeld en gespecialiseerd voor de diverse sporten. Er zijn drie thema's: Running Athletic  Fit, Skiing Athletic Fit en de Skiing Wool.

 

De Running Athletic Fit voelt aan als een tweede huid, dit dunne en super licht materiaal met open structuur geven een perfecte bescherming tegen oververhitting. De speciale klimaatzones zorgen ervoor dat vocht snel naar buiten wordt getransporteerd, waardoor het lichaam droog blijft. Door de drie-dimensionale materialen en de rondbrei-techniek wordt een individueel draagcomfort en heel veel bewegingsvrijheid gewaarborgd. FALKE Running Athletic Fit is ook heel erg geschikt voor de wielersport en is te leveren in een shirt lange mouw, shirt korte mouw, singlet, boxer en slip.

 

De Skiing Athletic Fit beschikt over een comprisloze pasvorm met spierondersteunende compressie.

Dankzij het gebruik van een speciaal soort polyamide met hydrofiel eigenschappen wordt ervoor gezorgd dat er een optimaal vochttransport  plaats vindt en dat het lichaam weer snel droog aanvoelt. De klimaatzones van mesh-structuur zorgen voor een verbeterde ventilatie. Onder aan de boord van het shirt zit siliconen, die er voor zorgt dat het shirt mooi blijft zitten en niet naar boven trekt.

FALKE Skiing Fit is te leveren in een shirt lange mouw, shirt korte mouw, tight, ¾tight, boxer en slip.

 

 

 

Voor meer informatie zie ook onze website: www.FALKE.com.

 

Inloggen
annikielfrink.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!