In de pers

Gemeente Hilversum - Nominatie Sportverkiezing Hilversum

publicatie: 29-02-2012

Ik ben met mijn  team meisjes onder de 15 jaar, wederom genomineerd voor meest talentvolle team voor de Sportverkiezing van de gemeente Hilversum.

Net als het jaar daarvoor zijn zij Nederlands Kampioen geworden, nu bij de meisjes C-Jeugd.

 

Vorig jaar waren wij ook genomineerd en konden naar huis gaan met de prijs.

Op donderdag 8 maart is de verkiezing en uitreiking in het gemeentehuis van Hilversum.

 

Klik hier voor meer informatie op de website van de gemeente Hilversum.


Gooi- en Eemlander - interview met trainers van Dames- en Herenselectie

publicatie: 30-09-2011

De Robben legt nadruk op sfeer

vrijdag 30 september 2011

van onze medewerker

HILVERSUM - De nieuwe waterpolocompetitie gaat dit weekeinde van start. Bij de heren en de dames van De Robben - beide teams spelen in de eerste klasse - wordt vooral de nadruk gelegd op de sfeer. In de vierde klasse komen De Otters het Gooi, Triton en De Vuursche elkaar wederom tegen.

De damesselectie van het naar de eerste klasse gedegradeerde De Robben staat vanaf dit seizoen onder leiding van Sandra Koopman, die vroeger als speelster zelf uitkwam voor de Hilversumse vereniging. De coach is woonachtig in de Zaanstreek waar ze bij De Ham jeugd en dames heeft gecoacht. Ook was ze actief als meisjescoach in De Lieberg. ,,Ik wil dat de speelsters het leuk hebben, veel leren en groeien als team. Verder willen we goed meedraaien in de eerste klasse”, laat Koopman weten. Dat moet ze bereiken zonder Mira Ziakova die is teruggekeerd naar Slowakije, en Amber Blikslager, die in het examenjaar haar school laat prevaleren. Zus Mara Blikslager komt dit seizoen uit in het tweede team en ook Emma Kuppens heeft vanwege haar school een time-out genomen. 

 

Nieuw bij De Robben zijn Lisa Groeneweg (ZVL) en de uit Friesland afkomstige speelsters Geke de Jong en Niki Beau de Vries, die in Hilversum gaan studeren. 
Ook de herenselectie van De Robben, die eveneens ook uitkomt in de eerste klasse, heeft een nieuwe coach: Jeroen Wasserfal, die eerder de dames van Zian, ZPB en Dordrecht onder zijn hoede heeft gehad. Bij deze laatste club in zijn woonplaats was hij ook verantwoordelijk voor de jeugd. ,,Ik wil niet te hoge verwachtingen wekken en met dit jonge team in de middenmoot eindigen. Ze zijn zeker ambitieus. Ook wil ik de sfeer in het zwembad terugbrengen.” Wasserfal ziet genoeg potentie in zijn team. Gestopt is Vincent Vermeulen, die school, werk en de reisafstand niet meer kon combineren. De aanvulling komt uit de jeugd. 

Hans Swierstra
Gooi- en Eemlander


27-05-2011

>>> Flevopost - Nederlands Kampioenschap MO15

11-03-2011

>>> Gooi en Eembode - Sportverkiezing Hilversum

16-06-2010

>>> Flevopost - Nederlands Kampioenschap GO13
Inloggen
annikielfrink.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!